ΓΙΑ ΕΜΑΣ

58 χρόνια εμπειρίας…

Kava Sidiropoulos

Καλώς ήρθατε στην Κάβα Σιδηρόπουλος, μια οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας αλκοολούχων ποτών.

Από την ίδρυσή της, το 1965, η Κάβα Σιδηρόπουλος, χαρακτηρίζεται από το ανθρωποκεντρικό της πρόσωπο. Είμαστε μια εταιρεία που καθορίζεται τόσο από τους υπαλλήλους της, όσο και από τις αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης και εκτίμησης που αναπτύσσει με τους πελάτες της. Αποτέλεσμα αυτών των σχέσεων είναι η δημιουργία μακροχρόνιων και σταθερών συνεργασιών, οι οποίες οδηγούν στην πρόοδό της και την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Σήμερα η εταταρεία έχει ενσωματωθεί και προσαρμοστεί πλήρως στις νέες τεχνολογικές και εμπορικές απαιτήσεις, ανανεώνοντας την εικόνα της, ενώ παράλληλα διαθέτει έναν  ιδιόκτητο στόλο και μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η παροχή και διανομή υψηλής ποιότητας προϊόντων,  η στήριξη της εγχώριας τοπικής παραγωγής και όλα αυτά με άξονα την πίστη στις πρωταρχικές και διαχρονικές αξίες της υπευθυνότητας και του σεβασμού τόσο προς τους πελάτες της, όσο και προς τους προμηθευτές της.

Το όραμά μας

Διαχρονικός στόχος και φιλοδοξία, αυτής της οικογενειακής επιχείρησης, ήταν και είναι ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη, με τον οποίο επιθυμούμε να δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης. Πάντοτε, συνδυάζοντας την ύψιστη ποιότητα προϊόντων με την άρτια εξυπηρέτηση, δυο καίριους τομείς τους οποίους θεωρούμε ότι έχουμε κατακτήσει.

Όραμά μας, αποτελεί η διατήρηση και περαιτέρω βελτίωση αυτών των διαχρονικών στόχων της επιχείρησής μας. Επιπλέον, όμως στοχεύουμε στην ανάπτυξη και ενίσχυση της εξυπηρέτησής μας σε κλάδους όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο και κυρίως το χονδρικό εμπόριο.

Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε να αποτελούμε μια αξιόπιστη λύση στην διανομή και εμπορία ποτών και αναψυκτικών στην ελληνική αγορά. Με πίστη στους ανθρώπους που μας περιβάλλουν και σε όλους τους συνεργάτες μας, συνεχίζουμε την δυναμική μας πορεία προς το μέλλον.